Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Ofrivilligt ledig

Publicerad 2013-07-28 21:34:29 i Övervåningen,

Den här helgen var planerad att lägga all tid på att lägga golv men tyvärr kom inte golvet som det skulle. Mycket irriterande!! Efter att ha framfört  vårt missnöje till leverantören så blev det till slut skickat i fredags och ska komma fram imorgon, måndag! Så vår helg blev helt plötsligt fri från allt arbete. Med den värme som har varit hela helgen så var det nog lika bra. Blev ett strandbesök och middag med goda vänner istället! Välbehövligt efter allt slit!
 
Eva och jag ligger i fas med tapetseringen. Allrummet tapetserades i veckan och det är bara en vägg kvar, plus lite småfix på några ställen, och de måste vi vänta med tills trappen kommer på plats. Som det verkar nu så kommer trappkillen på tors eller fre och hjälper oss! 
 
Hålet är uppsågat och det är sån skillnad! Ljusinsläppet in till hallen ökade och gjord en enorm skillnad! Så häftigt! Vi kan stå en hel kväll i hallen och bara titta upp och vi föreställer oss hur det kommer se ut med en trapp där. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela