Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

I landet

Publicerad 2014-06-26 13:29:38 i Trädgård,

Ja i landet, köksträdgården, går det ju skapligt i alla fall. Några plantor ser lite ledsna ut och verkar inte gilla kylan som har tagit över i Sverige. Eller finns det ställen där det faktiskt är varmt??
Hur som så har det hänt lite i alla fall.
 
 
 
Spetskålen ser bra ut, bara nån som har blivit lite trött. Svart- och grönkålen ser bra ut! De verkar tåliga! Dock har de blivit lite angripna men hoppas att det inte skadar så mycket.
 
Spetskål
 
Brysselkål
 
Brysselkålen är stor och fin. Ska bli riktigt häftigt och se om vi lyckas få några brysselkål.
Även majsen, squashen, bönorna växer. De har stannat upp lite i växten men hoppas att de tar sig lite nu när solen faktiskt har visat sig lite idag och igår.
 
Majs, squash, böna
 
Potatisen ser lovande ut! Tyvärr blev de ingen potatis till midsommar men snart så.
 
Potatis
 
Men annars så är jag nöjd över hur det ser ut i landet. Är ju ändå första året för oss och har inte alltför höga förväntningar. Men nån majs hoppas jag verkligen kunna skörda, vore så otroligt gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela