Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

I väntan på....

Publicerad 2013-08-02 22:21:26 i Övervåningen,

....att det ska bli svalare ute. I den här värmen som har varit idag så går det inte att arbeta på övervåningen. Så vi tar lite semester, vilket inte är helt fel iof för vi alla behöver ladda batterierna nu. Men när värsta värmen har gått över så ska vi fixa klart det sista i vårt sovrum. Tapetrullen som vi har väntat på har äntligen kommit! Trots att det är ca 2-3 år emellan tillverkningarna av de båda rullarna så ser vi ingen skillnad på dem. Snacka om tur!!

Nästa steg blir alltså att göra klart vårt sovrum. Golvet ligger där nu så det är inte mycket kvar att göra i det rummet! Theas golv kommer förmodligen in på måndag.

Jens semester är slut och han börjar jobba på måndag så vi får se hur det blir framöver. Men vi har hunnit en hel del på 4-5 veckor!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela