Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Mer övervåning

Publicerad 2013-05-30 08:48:50 i Övervåningen,

Det fortsätter att komma upp väggar på övervåningen. Nu skulle vi kunna börja spackla på de gipsade väggarna. Skulle gärna vilja börja med det nu så att det inte blir så otroligt mycket på en gång, men tyvärr så räcker inte tiden till just nu =/ Skola först! Snart sommarlov och då kan jag komma igång och hjälpa till där uppe!
 
Här kommer ialla fall lite bilder om hur det ser ut just nu;
 
Innanför räcket kommer trapphålet att vara. Trappen kommer att gå upp i det nedre högra hörnet på bilden. Pratade tidigare om högt tak på övervåningen, det kommer tyvärr inte att bli så. Men det kommer nog att kännas stort och rymligt ändå!
 
 
 
Längst till vänster på bilden ser man lite av vart trappräcket kommer att vara och där trappen börjar. Öppningarna som syns på bilden är badrummet (till vänster) och förrådet (till höger). Till höger om förrådet är ett sovrum (nr.3). Det första rummet som blev klart och finns i ett tidigare inlägg.
 
 
 
Nu är det kanske lite svårt att se på den här bilden men den visar ialla fall det blivande viktigaste rummet ;o) Nämligen the walk-in-closet! Bakom walk-in-closet kommer badrummet att vara med det lilla fönstret, precis där vid fönstret kommer väggen att vara. 
Till vänster om ventilationsrören kommer pardörrarna att sitta. Letar febrilt efter fina dörrar som skulle passa! Så vet ni något, hojta till!!
 
 
 
Även väggen mellan Theas och vårt rum har blivit isolerad och gipsad. Theas fönster får agera ingång tills öppningen för trappen har sågats ut.
 
 
 
Så det händer verkligen saker! Stig jobbar på jättebra! När semestern drar igång är det här vi kommer att vara! Kanske har vi tur att få lite barnvakt så vi kan slita även på kvällar och nätter! ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela