Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Det sista innan flytt

Publicerad 2013-09-24 22:08:53 i Övervåningen,

Nu börjar det onekligen närma sig! 
 
Vår förflyttning uppåt. Eget sovrum. Theas första egna rum. Walk-in-closet. Förråd. 
 
Ja det är mycket vi längtar efter just nu. 
 
Vi har kommit överrens om att det som ska göras innan vi kan flytta upp är att få upp taklistor samt dörrfoder. Sen tar vi golvlistor och fönsterfoder allt eftersom.
Nu är nämligen dörrar isatta och även handtag. Spottarna är på plats och nästan all el är dragen. Fönstret i sovrum nr 3 (eller egentligen 2 men det får bli 3 nu när rummet är sist att bli klar. Det är iaf sovrummet närmast master bedroom ;o) ) är på plats igen vilket betyder att nu kan vi tapetsera och göra det sovrummet klart! Tapeter är inte inhandlade ännu då jag är lite osäker på vilken vi ska ha. Jens är däremot helt säker på vilken tapet som ska vara där så jag har en känsla av att jag måste ge mig och låta han bestämma. Tar emot lite, det erkänner jag, men.... ja det får bli så =) 
 
Så nu börjar det bli dags att börja handla allt som behövs och sedan pricka av det på inhandlingslistan. Check! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela