Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Bilder

Publicerad 2013-06-14 19:30:12 i Allmänt,

Ser att bilderna på tapeterna inte vill visa sig, är det bara för mig eller för er också?

Tomater och gurka

Publicerad 2013-06-13 11:52:49 i Trädgård, Växthus,

Nu kommer det fram massa härliga tomater och gurkor! Gurka åt vi första igår men tomaterna är inte mogna än att bli plockade. Så fort några slår om till gult tänkte jag lägga några i en glasskål i fönstret så de mognar snart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blommigt

Publicerad 2013-06-12 14:08:49 i Inredning, Övervåningen,

Med blommigt kan man ju mena ganska mycket olika saker, märkte jag när jag googlade runt. Det kan vara jätteblommigt. Lite blommigt. Stora blommor. Små blommor. Starka färger. Mildare färger. Ju mer jag tittar ju mer ser jag att det är väldigt få som tilltalar mig. Det här blir inte lätt...
 
Den här tapeten tycker jag var jättehäftig men vet inte om den skulle göra sig så bra i allrummet. Sen går den inte så mycket i den gråa tonen. Men cool är den!
 
 
 
Den här har jag sett förr och den gillar jag! Men vill se om den ser lika bra ut i verkligheten och tror att den kanske gör sig bäst som fondtapet och det hade jag inte tänkt att det ska vara där.
 
 
 
En till.... Gullig. 
 
 
 
modern stil nere och gammal stil uppe, funkar det? 

Randigt vs blommigt

Publicerad 2013-06-11 22:03:08 i Inredning, Övervåningen,

 
 Har så svårt att bestämma mig. Nu är det allrummet jag tänker på. En sak har jag iaf kommit fram till, det ska gå i den gråa tonen. Vill ha enhetligt från nedervåningen. Det betyder även att vi måste leta annat golv :-( gillade verkligen det mörkbruna golvet som vi hade hittat men Jens har rätt i att den gråa trappen och det bruna golvet kommer att skära sig. Bara att googla vidare. Tillbaka till tapeterna. Randigt eller blommigt? 
 
 
 
 
 

Spackling och målning

Publicerad 2013-06-11 19:34:14 i Övervåningen,

Då var jag äntligen igång med spacklingen! Nästan klar med första rummet nu och sen ska jag slipa. Gick ganska smidigt så mina förhoppningar är att jag ska kunna spackla på nu ett par dagar för sen ska vi även börja måla taket.


Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela