Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Uppfarten

Publicerad 2012-06-04 08:04:23 i Trädgård,

I lördags hade vi fått hem två stora lass med grus så då var det bara på med regnstället och börja skotta och kratta! Det har blivit dags att ta tag i uppfarten!
Som tur är så har vi tillgång till en traktor för nu gick det ändå ganska smidigt och fort. Hade vi varit tvunga att använda skottkärran hade vi inte varit klar än på långa vägar. Har kommit fram till att vi har en sjukt stor uppfart! Tyvärr räckte inte gruset till hela så än är vi inte klara men en stor del är klar!

Hade sån tur så Jens kompis Erik var på besök den här helgen så vi satte på honom arbetsbyxor så fick han hjälpa till =)
Vi blev blöta och kalla, eller ja...jag och Erik iaf...Jens höll sig i traktorn och fick öppna dörrarna för det blev för varmt för stackarn!

Nu inväntar vi bara sista lasset med grus så vi kan göra det sista!

Kommentarer

Postat av: Fredrik

Publicerad 2012-06-16 00:10:52

Ja, nu är det väl bara att luta sig tillbaka och låta naturen sköta sitt?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela