Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Att välja golv

Publicerad 2012-11-03 20:24:27 i Inredning, Övervåningen,

Det här med att välja golv är inte lätt. Förra lördagen tog vi en vända inne i stan för att titta på både golv och tak. Tak var lätt att hitta, Jens fick välja och valet gjordes snabbt. Det blev "Panel fas classic " obehandlat furu från K-rauta. Bred panel i allrummet och smalare panel i rummen och badrummet. Det enda kravet jag har är att det ska bli vitt!
 
Golv däremot tog sin lilla tid. Men vi har ändå en klar bild över vilken färg det ska vara, mörkare brunt. Men sen att hitta den där perfekta mörka bruna som man har i huvudet är desto svårare.
 
Hittade lite olika med den som vi fastnade mest för är denna:
 
 
 
   
 
Pergo brun rustik ek.
 
Pergo lovar att det är enkelt att underhålla deras golv, slitsamt som titan, inbyggd ljuddämpning och att det är dessutom miljömärkt med Svanen. De lämnar dessutom en trippelgaranti, som innebär garanti mot slitage, fläckar och solblekning i 50år!
Låter bra! Med tanke på att det finns två hundar i hushållet, barn och diverse leksaker och att det finns stora fönster i söderläge som kommer ge mycket sol på golvet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela