Villa Solgläntan

Vårt hus på landet!

Walk in closet

Publicerad 2012-10-03 09:44:39 i Inredning,

Tänk er en fin morgon, solen skiner in genom fönstret och du hör fåglarna kvittra utanför fönstret. Du sätter dig upp i sängen och sätter ned fötterna på en skön fårpläd. Du reser dig upp och går runt sängen och fram till ett par gamla, fina vitmålade pardörrar som leder in till din walk in closet. Öppnar dörrarna och tänder lamporna i taket och du ser hela din garderob snyggt upphängd och skorna prydligt radade på en hylla. Dröm eller verklighet? Jag hoppas på verklighet inom en snar framtid!
 
Har kollat runt på blocket och hittat lite olika pardörrar, bland annat dessa här nedanför.
 
 
Diverse dörrar
 
Det gäller att måttena stämmer för det verkar vara vanligt att gamla pardörrar är nästan 3m hög och det blir inte alls snyggt här hemma. Bredden spelar mindre roll men helst inte för breda då jag inte vill ta bort massa yta i garderoben. Mer plats för förvaring desto bättre! Det är något jag ständigt får tjata om här hemma, förvaring förvaring förvaring! Enligt mig kan man inte få för mycket plats för förvaring! Jag vill inte ha allting synligt utan det ska vara undanstoppat i snygga möbler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Här bloggar jag om vårt husbygge och våra försök att få till vår drömträdgård. Vår vision är att bygga med miljö och energibesparingar i åtanke samt att kunna odla det mesta själva för att bli självförsörjande i framtiden. Vi hoppas även kunna skaffa egna höns och får om några år.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela